Србија

Језиво! КИКА НИЈЕ СМЕЛА ДА СЕ КРЕЋЕ УЛИЦОМ: Откривени НОВИ ДЕТАЉИ о самоубиству јутјуберке, ОВО је кап која је прелила чашу?

Јутјуберка Кика Ђукић одузела је себи живот након дугогидшње патње, а њени пријатељи и колеге откривају до сада мање познате детаље.

Водитељка Јована Јеремић у викенд јутро емисији на Пинк телевизији угостила је популарне инфлуенсере који су се бавили темом самоубиства младе јутјуберке Кристине Кике Ђукић. Подсетимо, Кика јутјуберка је у среду увече одузела себи живот, након дугогодишње тортуре коју је трпела од стране корисника друштвених мрежа.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Лука Крикокапић и Сара ТКД били су гости у емисији, те су говорили о трагичној вести. Лука је постао вирално познат након што је снимио клип о Кики, након чега је почео да добија претње смрћу, а потом се Сара надовезала да Кика заправо дуго није смела да излази на улицу због порука које су јој стизале на телефон.

– „Желим да Лука Кривокапић умре у најгорим мукама“, када прочитате то, није вам свеједно. Иако се правите да занемарите, то нас на крају дана сустигне! То звучи тако, није нико и ништа, али када вам стигну претње, када осетите погледе у јавности – изјавио је Лука.

Ми добијамо поруке од људи који су лажни профили и тим људима је потребна помоћ, бесни су јер не могу да направе нешто од свог живота. Они морају да затраже помоћ од стручног лица. Оно што је она имала је скроз на другом нивоу, није могла нормално да се креће, то је на улици добацивање – изјавила је Сара.

Познато је да је Кика имала вишемесечну драму са јутјубером Богданом Илићем, познатији као Бака Прасе, који је пре две вечери приведен како би дао изјаву, будући да постоје сумње да је и од делом крив због тога што је његова колегиница извршила самоубиство. Богдан је тврдио да се са Киком након драме растао у добрим односима, али да штета коју је начинио кометарима и снимцима посвећеним Кики је знатно погоршала ситуацију.

То је било и у новинама, и на Јутјубу, и на друштвеним мрежама. Зна и Сара, били смо у току са том драмом која се водила, са увредама – рекао је Лука.

– Све то што се дешава, нажалост, буде најпропраћеније и логично је да зизазове велику пажњу и публика се подели. Она није имала подршку у том периоду – додала је Сара.

– Ми не знамо зашто је починила оно што је починила, али јој сигурно није било лепо, сигурно да је оставило последице и да јој је било тешко да се избори са свим тим. Шта год да је разлог, не бих ни улазио, шта год било кап која је прелила чашу! – надовезао се млади инфлуенсер.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс