Србија

Језиво! РОЂАК УБИЈЕНИХ ЂОКИЋА У СТРАХУ: Џонић није луд, ако га прогласе ненормалним то ће за све нас значити само једно!

Фото: Facebook
Фото: Фејсбук принтскрин

„Тврдим да Горан Џонић није луд. Годинама уназад нам је био кућни пријатељ. Уколико њега стручњаци у Специјалној затворској болници прогласе лудим то ће за све нас значити крај“, каже рођак убијене Гордане Ђокић из Алексинца.

У несрећну жену и њен ћерку Лидију, како говоре први резултати истраге, осумњичени Горан Џонић испалио је по два хица. Њеног супруга Горана усмртио је са једним.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Након више од два месеца од троструког убиства имам осећај да смо заборављени. Као да се злочин никада није догодио. Нико нас о истрази не обавештава, обдукцију тела још чекамо, а и за Џонићево пребацивање из Ниша у Београд сазнали смо из медија – наставља причу рођак убијених Ђокића.

Како сам тврди свака вест им отвора стару рану.

Сада нас очекује оставинска расправа. То нам свима тешко пада. Још не можемо да верујемо да их нема. Изнанадио сам се када сам чуо да је Горан Џонић са синовима ухапшен. Он нам је био кућни пријатељ… И рођак Ђокића… Горан му је највише веровао – објашњава наш саговорник.

Блицов саговорник тврди да се Џонић код њих увек нормално понашао.

– Умео је да делује надмено, али то је био његов карактер. Никада није показивао неке психичке проблеме. Чули смо да је код тужиоца и у полицији причао неповезано. То никада није радио у нашој кући, а био нам је кућни пријатељ годинама уназад – додаје рођак Ђокићевих.

Рођаци убијених Ђокића и даље тврде да је мотив убиства користољубље. Да је Горан Ђокић највише поверења имао у Џонића. Да је он једини знао где власник мењачнице крије новац.

– Он је тачно и знао када од мајке Ђокић креће ка свом дому. Био је у контакту и са његовом мајком и тако још више информација имао – додају рођаци.

За злочин над трочланом породицом Ђокић осумњичен је Горан Џонић који је у убиство током истраге увукао своје синове и двојицу браће са криминалним досијеом. Сви се налазе у притвору.

 

 

 

 

 

 

Фото: Facebook
Извор: Република.рс