Спорт

ЈОШ ЈЕДНА ТРАГЕДИЈА ПОТРЕСЛА ФУДБАЛСКИ СВЕТ: Фудбалер се изненада срушио усред утакмице, није му било помоћи (ВИДЕО)

Нова трагедија на фудбалским теренима потресла је цео свет, јер се још један играч срушио на терену и није му било помоћи.

Током фудбалске утакмице у Алжиру, на мечу друге лиге између Молудиа Саиде и АСМ Орана, живот је изгубио капитен екипе Молудиа, Софиан Локар (30).

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према првим информацијама, играч је доживео срчани удар, а умро је на путу до болнице.

Локар се у једном тренутку утакмице сударио са голманом своје екипе и након што му је указана помоћ, наставио је меч. Међутим, десет минута касније се срушио на траву, а после борбе да му спасу живот, Локар је нажалост преминуо.

Играчи на терену су били у стању потпуног шока када је јављено да је Локар умро, а многи нису успели да сакрију сузе.

Саучешће породици је изразио и Франк Рибери, Француз који своје корене вуче из Алжира. Да трагедија буде страшнија, Локар се оженио пре недељу дана.

Према писању тамошњих медија, Локар се оженио пре само недељу дана.

Подсећамо, ово је већ четврта смрт фудбалера у кратком периоду.

Хрватски играч Марин Чачић (23) и фудбалер прволигашког клуба у Оману Мукалед Ал-Ракади (29) изгубили су животе претходних дана. Чачић је преминуо три дана пошто се срушио на тренингу свог тима НК Нехај из Сиња, док је Ал-Ракади колабирао током загревања пред утакмицу, а издахнуо је недуго потом.

У суботу је и Србију потресла вест да је такође од последица срчаног удара преминуо бивши играч Јагодине и Графичара Немања Миросављевић (25).

Извор: Нова