Регион

МОНСТРУОЗАН ЗЛОЧИН: Свирепо убио мајку Иву, а кад је дошла полиција изговорио је ЈЕЗИВУ РЕЧЕНИЦУ

Језив злочин догодио се у Сплиту. 28-годишњак М. П., који иначе ради као кувар, а до сада има тек пријаву за ремећење реда и мира, највероватније ће одговарати за тешко убиство мајке Иве П., коју је полиција јуче поподне нашла мртву у стану на шестом спрату зграде у Мосећкој улици.

Жена је имала мноштво рана задатих великим кухињским ножем, а нашли су је у соби. У стану није било трагова борбе, пише Далматински портал.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Полиција је дошла на врата стана породице након дојаве забринутих грађана да већ неколико дана нису успели с њом да успоставе контакт.

Дочекао их је син убијене, који је рекао полицајцима: „Убио сам демона“. Одмах је ухапшен и није пружао отпор. Одведен је на психијатрију како би се видело да ли је у стању за криминалистичко истраживање. Лекари су проценили да јесет, па је пребачен на обраду у полицију.

Током дана предаће га притворском надзорнику, након чега му следи испитивање код заменице државног тужилаштва. Пре тога ће ићи на психијатријско вештачење да се види да ли је урачунљив. Раније се већ лечио због психичких тегоба, али амбулантно. Имао је прописану терапију.

Убијена жена задњи пут је виђена жива прекјуче увече. Она и син били су у посети њеној сестри. Убиство се догодило или током ноћи или јуче ујутро.

Ово је треће тешко убиство женске особе у Сплиту у последња три месеца, пише Индеx.хр.

Извор: Index.hr