Православље

Неверица! НАТО САТЕЛИТИ ПОКУШАЛИ ДА СНИМЕ РЕГИОН ДОНБАСА, УСЛЕДИО ЈЕ ШОК! Оператери се запањили када су видели снимке! Ово су могли само Руси…

Русија је активирала своје електронско и електромагнетно оружје на сателите НАТО-а који снимају територију Донбаса, показју најновији снимци са НАТО сателита

Након што је Украјина кренула у нову озбиљну ескалацију у Донбасу, Русија је одлучила да ослободи своје мајмоћније несмртоносно оружје које има убитачан утицај на стране сателите који надгледају регион, јер нема другог објашњена за оно што су оператери НАТО сателита приметили када су прегледали снимке направљене изнад Донбаса.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, најновији сателитски подаци указују на чињеницу да су сателити који пролазе преко Донбаса „активно потиснути непознатим комплексима“. Оператери су закључили да се, судећи по домету ометања, може радити о системима за електронско ратовање Красуха.

На приказаним сателитским снимцима види се да се са руске територије врши снажан радио-електронски утицај на регионе у Донбасу. Ово спречава стране сателите да добију поуздане податке. Нешто слично је догађало се у последњихи неколико недеља, а крајем новембра примећено је премештање система за електронско ометање Красуха у Ростовску област која се граничи са Донбасом.

 

 

 

 

 

 

Извор: информер.рс