Спорт

Незапамћено! НИ СТИДА НИ СРАМА: Новак Ђоковић гледа и не верује

ИМЕ и презиме Новак Ђоковић се највише користи када су неке контроверзе у питању, а када су у питању похвале, онда би сви Србина да прескоче.

Аустралијан опен је прави пример за тако нешто, када су у најави турнира прескочили Новака, а кад се прича о вакцинацији Ђоковић је ударна вест.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ништа бољи није ни канал Еуроспорт, који је опет показао своје право лице. Као што је то често чинио у прошлости, и сада су покушали да Новака гурну у други план.

Наиме, чувени снукераш Рони О’Саливен дао је интервју у којем је себе поредио са Новаком Ђоковићем, Тајгером Вудсом, Рафаелом Надалом и Лионелом Месијем, а Еуроспорт је намерно изоставио српског тенисера из наслова поменутог текста.

– Разлика кад не играм како треба и атмосфера кад играм добро… Потпуно другачија енергија, лепо је донети то на један догађај, како навијачима, тако и самој игри. Верујем да само неколико спортиста има ту способност да вас држи заинтригираним. Момци попут Тајгера Вудса, Новака Ђоковића, Рафаела Надала, Лионела Месија… Верујем да зато, када ја играм, људи и воле да ме гледају – рекао је О’Саливен, али Еуроспорт је “случајно” изоставио Новака из наслова.

 

 

Извор: Новости.рс