Свет

Није добро! СТОТИНЕ ХИЉАДА ЉУДИ ЋЕ ОСТАТИ БЕЗ КРОВА НАД ГЛАВОМ! Језиво Нострадамусово пророчанство за 2022. годину!

Нострадамус, један од најпознатијих пророка свих времена у својим визијама није заобишао ни 2022. годину

Нострадамус је са невероватном прецизношћу у 16. веку погађао шта ће се догађати после његове смрти. Тако је „видео“ напад на Њујорк 11. септембра, успон Адолфа Хитлера, велики пожар у Лондону, открића Луиса Пастера, два светска рата, нуклеарне експлозије у Хирошими и Нагасакију, као и слетање на Месец, преноси британски Експрес.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тумачи његових визија и пророчанстава саопштили су у последње време на неколико различитих портала која четири догађаја која наводно могу да обележе годину пред нама.

Шта наводно Нострадамус предвиђа за 2022. годину?

За 2022. годину Нострадамус је предвидео наводно удар метеора и кишу астероида. Удар метеора је нешто што сви слушамо од 2021. године, а у 2022. то би заправо могло да изазове велику штету. Писао је „о дугом трагу искри на небу направљеном од ватре“. То би значило не само да би астероид могао да удари у Земљу, већ ће такође узроковати потресе у океану узрокујући цунами који ће довести до потреса.

Инфлација ће измаћи контроли и вредност америчког долара ће се срушити. Не само то, злато, сребро и биткоин ће се сматрати имовином и људи ће улагати у исто. Он је у својим визијама за 2022. годину нагласио да ће људи губити вредности које поседују јер ће се ствари отргнути контроли и никада неће имати довољну количину код себе да плате оно што морају.

Вештачка интелигенција: Сигурно сте видели пуно филмова у којим се тврди да ће рачунари и роботи преузети људе и завладати светом. Исто је предвидео и Нострадамус. Предвидео је да би до 2022. вештачка интелигенција могла да управља компјутером с људским интерфејсом.

На крају, ту је и четврта Нострадамусова визија, прилично локалног карактера. Француз је видео озбиљне проблеме у својој земљи у 2022. години.

Тврдио је да ће Француску погодити велики број пожара и незапамћене суше, али и поплаве, што ће се одразити и на земље у окружењу.

– Стотине хиљада људи ће остати без крова над главом – рекао је најпознатији пророк свих времена који, интересантно, није спомињао епидемије за 2022. годину.

Наравно, треба нагласити да Настрадамусова пророчанства не треба узимати здраво за готово јер осим специфичног језика којим је писао и који је веома двосмислен, са научне стране то није поткрепљено никаквим званичним доказима. Једноствано, прочитајте и забавите се.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс/Курир.рс