Србија

ЊЕНЕ РЕЧИ СУ ПОДИГЛЕ СРБИЈУ НА НОГЕ! Јелена Карлеуша се обратила породици ТРАГИЧНО преминуле Кике (22): Психопатама је место у ЗАТВОРУ!

Српска инфлуенсерка и гејмерка Кристина Кика Ђукић (22) преминула је у среду, 8.12.2021. у вечерњим часовима, а тим поводом се огласила Јелена Карлеуша.

Наиме, Карлеуша је одлучила да се обрати свим милионским пратиоцима на друштвеној мрежи, па је оплела по психопатама које малтретирају недужне људе на друштвеним мрежама.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Поводом страшне вести да се позната домаћа јутјуберка убила због сајбер злостављања, те да је имала само 21 годину, имам да изјавим следеће: Прво, породици изјављујем најискреније саучешће. Не смем ни да замислим бол породице, мајке, у овом тренутку. Друго, као особа која је годинама на удару и медија, и психопата са друштвених мрежа, имам сво право да кажем свима су крваве руке! Сви смо као друштво криви! То што сам ја јака и што сам као животиња научила од малена да ме вређају и нападају, не значи да је свако јак и не значи да је то нешто на шта се треба навићи, као да је нормлано! Није нормално да те вређају хиљаде и хиљаде малоумника без имена и слике, којима никада ниси зло учинио, нити на сенку стао! Није нормално да се сви садистички уживају читајући и гледајући мрцварење жртве! Болестно је! Као друштво смо постали извитоперена гомила психопата које забавља туђа патња! – написала је Јелена између осталог.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс