Србија

ОЧАЈНЕ ЋЕРКЕ МОЛЕ ЗА ПОМОЋ: Људи, молимо вас помозите нам да нађемо мајку (ВИДЕО)

Фото: Фејсбук принтскрин

Ћерка Јоване Марјановић из Ниша која је нестала на Златибору пре два дана, каже да се са мајком чула два сата пре нестанка, те да њена мама није имала разлог да оде, нити је деловала узнемирено.

Подсетимо, породица трага за Јованом Марјановић која је 22. децембра око 20 часова изашла из стана на Златибору у коме је била са својим партнером. Марјановићкин телефон нађен је касније, али од ње нема ни трага ни гласа.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– За мамом трагамо сестра, рођак и ја, па бисмо желели да апелујемо на све људе који су на Златибору да нас контактирају и прикључе се потрази – каже за Курир Бранкица Малиновић, Јованина ћерка.

Како објашњава, њена мајка је са партнером живела на релацији Ниш- Златибор, јер је њена грађевинска фирма била подизвођач на једном градилишту.

– Маму је око 20 часова последњу видео партенер, изашла је и рекла да иде да се прошета. Ми смо у контакту и са њим. Нас две смо причале 22.децембра око 18 часова и деловала ми је сасвим добро. Није карактеристично за њу да оде и да се не јавља. Мамин телефон пронађен је код једне бензинске пумпе на изласку са Златибора у смеру ка Црној Гори – прича забринута ћерка.

Уживо обраћање Јованиних ћерки можете погледати на линку овде.

Свако ко примети Јовану Марјановић може да се јави на бројеве телефона 060 5576764, 0648919312 или 0621540424.

Извор: Курир.рс/Ј.И.