Србија

ОТКРИВЕН РАЗЛОГ САМОУБИСТВА КРИСТИНЕ ЂУКИЋ (21): Ево зашто је јутјуберка дигла руку на себе

Фото: Инстаграм принтскрин

Мира Владисављевић, директорка Балкан тубе феста, огласила се након што је јутјуберка Кристина Кика Ђукић (21) извршила самоубиствио.

Кика је, иначе, била члан поменутог Балкан тубе феста. Трагедија се десила у ноћи између 8. и 9. децембра.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како је Мира изјавила за „Телеграф.рс“, трагедија се догодила након што је Кика, како тврди Владисављевићева, годинама водила мучну борбу са булингом, видом насиља на друштвеним мрежама.

Мира тврди да је Кристина последњих година водила борбе са осудама и критикама на друштвеним мрежама, посустала је и дигла је руку на себе.

– Ужасна ствар се догодила протекле ноћи. Апелујем на све медије да пажљиво извештавају о овом случају и о девојци која се пет година борила са булингом. Молим вас имајте разумевања – кроз сузе је рекла Мира за горенаведени портал.

СОС телефон за помоћ особама које размишљају о самоубиству

Број 0800/309-309, опција 1, СОС телефон је који ради 24 сата, а на који се јављају стручњаци за спречавање самоубиства – лекари Клинике за психијатријске болести „Др Лаза Лазаревић“.

Служба ургентне психијатрије прима пацијенте 24 сата без заказивања, без књижице и без плаћања, а Центар за ментално здравље од 9 до 18 прима без заказивања.

Уколико вам је потребна помоћ, сваког дана можете позвати и волонтере Центра „Срце“ од 14 до 23 часа на број телефона 0800-300-303 или им се обратити мејлом на [email protected], као и преко чета на сајту www.centarsrce.org.

Волонтери разговарају с људима који су усамљени, узнемирени, повређени, тужни, очајни, несигурни.

Извор: Блиц