Србија

ОВО ЈЕ МОГУЋИ УЗРОК СМРТИ: Полиција у стану јутјуберке пронашла…

Фото: Инстаграм принтскрин

Позната јутјуберка Кристина Кика Ђукић извршила је синоћ самоубиство у изнајмљеном стану у центру Београда на Обилићевом венцу. Тело је пронађено око 23:40х, а нема трагова насилне смрти.

По налогу тужиоца тело је пренето на обдукцију где ће бити утврђен узрок смрти. У соби су пронађени лекови и медицинска средства, који су послати на вештачења, како пише „Пинк“, а у овом моменту се не зна имају ли везе са трагичним догађајем.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Она се дуго борила са притиском јавности, а како је њена сарадница рекла, годинама је водила мучну борбу са булингом, видом насиља на друштвеним мрежама.

Смрт је потврдила и Кристинина мајка на друштвеној мрежи Инстаграм.

– Са огромним болом вас обавештавам да је моја Кика јуче преминула. О датуму сахране ћу вас обавестити – написала је утучена мајка преминуле јутјуберке.

Кристина Ђукић била је српска гејмерка, јутјуберка и инфлуенсерка чији Јутјуб канал је имао 700.000 претплатника. Рођена је 25. јула 2000. године у Београду. После њене смрти, пријатељи и други јутјубери остављају бројне поруке на друштвеним мрежама, којима се опраштају од Кике.

Извор: Блиц