Србија

ОВО СМО СВИ ЧЕКАЛИ! Вулин саопштио ударне вести за српски народ

Никада нећемо успоставити блокаду на Дрини и водићемо рачуна о безбедности грађана Републике Српске колико и о безбедности грађана Србије, рекао је за јутарњи програм Happy ТВ министар унутрашњих послова Александар Вулин

– Држава Србија је гарант спровођења Дејтонског споразума, што значи да три народа и два ентитета доносе одлуке на Уставом предвиђен начин. Као што је рекао председник Вучић, Србија се неће придружити никаквим санкцијама – нагласио је он за јутарњи програм Happy ТВ.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Александар Вулин је такође похвалио заједничку обуку припадника Ронилачке јединице Жандармерије Републике Србије и Специјалне антитерористичке јединице Републике Српске на језеру Перућац.
Када су у питању протести који су се догађали претходних недеља, Вулин је нагласио да полиција не може да учествује у обезбеђивању илегалних скупова, као и да од МУП-а нико није тражио дозволу.

Акција „Армагедон“

Вулин је говорио и о акцији “Армагедон” која треје дуго и истакао да полиција помно прати дешавања на друштвеним мрежама, као и да постоје лица за која се сумња да су педофили и да размењују порнографски материјал направљен злоупотребом малолетника.

– Трудићу се да ова акција буде успешна и да траје. Сви који на мрежама покушају да искористе малолетнике пре или касније ће доћи под наш удар. Пронаћи ћемо их, јер за њих нема сигурног места и јер нам је ментално здравље наше деце најважније – истакао је Вулин.

 

 

 

 

 

 

Извор: Ало.рс