Србија

ПОЗНАТИ ТИКТОКЕР ИЗНЕО ТЕШКЕ ОПТУЖБЕ НА РАЧУН ЈУТЈУБЕРА: Он је крив за злостављање које је Кика трпела 3 године

Лука Кривокапић огласио се оштром поруком, након вести да је јутјуберка и инфлуенсерка Кристина Кика Ђукић прошле ноћи, 8. децембра, извршила самоубиство.

– Мхм, шокирани сте? Ух, катасторфа! Па откуд то? Боже, шта јој би! Било би супер кад бисте били тако шокирани и коментарима које сви добијамо, а које је она последње 3 године добијала свакодневно – „умри“, „Дабогда погинула“, „желим ти све најгоре“, „разболи се“, и тако даље – почео је Лука.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Па она драма са Бака Прасетом, где сте јој се усе**вали у живот заједно са њим. Не знате за границу, де*или мали и велики. Тастатура је, нажалост, омогућила сваком имбецилу да остави коментар и пљуне на некога. Сви ми добијамо свакакве коментаре, углавном „огугламо“ на све то. Међутим, желели то да признамо или не, дође моменат када се накупе сва та с*ања која истипкате, изговорите, снимите – наставио је.

– Језиво је шта сте све у стању да напишете. И сад, кад је девојка поклекла свим увредама, псовкама, нападима, омаловажавањима… Сад је шок, сад је дивна, сад је лепа, сад је јадна, сад је анђео… Мрш бре – закључио је Кривокапић.

Кривокапић је изнео сурове оптужбе и назначио да је Бака Прасе допринео хејт коментарима.

„Изволите, кликните и „уживајте“ и покушајте да замислите само да је реч о вашем детету или о вама самима“ – закључио је Кривокапић.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@krivokapic_luka је поделио/ла објаву

Извор: Курир.рс/С.М.