Србија

ПРОЦУРИО ДРУГИ ДЕО СНИМКА: Навијачи пуцају из пиштоља на слављу где је био Вучић (ВИДЕО)

Фото: Твитер принтскрин

Нова.рс данас је ексклузивно објавила снимак у којем се појављује председник Србије Александар Вучић заједно са мушкарцима, за које се верује да су чланови групе навијача „Ултра бојс“ и пева песму „А сад адио“ у једном београдском ресторану. Борислав Новаковић из Народне странке, сада је на друштвеним мрежама објавио, како он тврди, други део снимка, очигледно прославе навијача, на којој је био и председник Вучић.

Претпоставља се и да је у ствари у питању прослава рођендана председниковог сина Данила.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Лудило је на врхунцу: пуцњи из пиштоља у затвореном простору, у присуству председника државе!!! Даље нема!“ написао је Новаковић на Твитеру.

Наиме, група мушкараца који се виде на снимку упалила је бакље, док један од њих пуца потпуно ноншалантно, не обазирући се на то да ли ће неког повредити и уопште не гледа у правцу у ком пуца.

Сада је певана песма „За добра стара времена“, загребачке групе „Нови фосили“.

Корисници Твитера коментарисали су да су вероватно у питању „гумени меци“, алудирајући на то што је председник Србије оправдавао мушкараца који је багером кренуо на мирно окупљене грађане на мосту у Шапцу, који су блокадом саобраћајница изразили своје незадовољство због увођења закона о експропријацији и референдуму.

На овом снимку се не види председник Србије Александар Вучић, те није познато да ли је „журку“ напустио пре свеопштег „лудила“ и пуцњева.

Јер, превише би било да се у затвореном простору крцатом људима пуце пред носем председника државе… Мада, да ли још нешто може да изненади

Извор: Нова