Србија

ПРОЦУРИО СНИМАК: Брнабићкина бака која жури на ручак и да попије терапију са БЛОКИРАНЕ ГАЗЕЛЕ је глумица

Фото: Твитер принтскрин

Старија госпођа за коју су режимски медији истакли да је „жртва блокада“, јер није могла да оде кући на ручак и да попије терапију, а коју је чак прокоментарисала и премијерка Ана Брнабић, заправо је глумица Милојка Дираковић, која је била актер рекламе за медицински препарат, емитоване на ТВ Пинк.

– Требала сам да стигнем већ кући, време ми је за ручак. Морам терапију да узмем – жалила се „грађанка“ која се „случајно задесила“ на блокади, а са њом се саосећала и премијерка Ана Брнабић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Тужна сам. Видела сам слике баке која није могла да прође да оде кући на ручак и да попије терапију. Она породица што је са малом децом изашла на Газели па отишла, ко зна када су се вратили по свој аутомобил – рекла је Брнабић.

Режимски медији пласирали су видео поменуте жене у покушају да је представе као жртву „лажних еколога“, али истина увек изађе на видело, па се тако на друштвеним мрежама открио прави идентитет жене са блокада.

У питању је извесна Милојка Дираковић, глумица која је снимила промотивни спот за медицински препарат Артифлекс, а рекамала се вртела на Пинк веома дуго.

Напредњаци су толико очајни што не могу да пронађу људе којима заиста сметају блокаде, па су унајмили глумице да изигравају „несрећне жене“ које не могу да попију терапију, јер их у томе спречавају блокаде.

Да није смешно, било би жалосно…

Извор: Директно