Србија

СКАНДАЛ! Језиве претње функционера СНС-а: Има спремних да колима улете у масу! (ВИДЕО)

Напредњаци у локалним срединама већ дуже време губе конце и услед страха од губитка власти раде и изјављују створи које људи при чистој свести никада не би изјавили.

Најновији пример нам долази из Чачка, где је на локалној телевизији заменик председника Скупштине и истакнути члан СНС Александар Максимовић, говорећи о блокадама напоменуо како „има доста људи који су спремни да седну у своја возила и да улете у ту масу“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Директива из централе је да се не предузимају никакве мере. Има доста људи који су спремни да седну у своја возила и да улете у ту масу. Али да вам кажем, много више има нас, видели сте претпостављам у Арени како је било кад смо имали скупштину странке недавно. Видели сте колико је ту света било, колико је било унутра, колико је остало напољу. Ми имамо око 10.000 чланова СНС у Чачку. Па само 1% тих људи да се појави, разбили би то, однели бих их као да не постоје – истакао је Максимовић своје монструозне претње.

Какав склоп мисли мора имати једна особа, која помисли овако болесну ствар као што је улетањем колима у масу окупљених људи? Овакве изјаве не само да су скандалнозне, већ представљају изузетно опасне претње свим онима који нису као поменути Максимовић, иначе прелетач из Г17+.

Овакве претње захтевају моменталну реакцију надлежних органа, јер је функционер СНС јавно признао да његови чланови желе да возилима улећу међу људе. У нормалним земљама, Максимовић би моментално био ухапшен за подстицање тероризма.

Али пошто је напредњак, бахати локални политичар мисли да му је све дозвољено, чак и онда када му је језик бржи од памети.

 

 

Извор: Директно