Србија

ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ БИВШЕГ НАЧЕЛНИКА ПОЛИЦИЈЕ: Он је убио Јелену Марјановић

Фото: Јутјуб

Некадашњи шеф одељења за крвне деликте Жарко Поповић, изнео је шокантну тврдњу у програму уживо да је Зоран Марјановић убио своју супругу Јелену Марјановић. На конкретно питање водитељке да ли он Зорана сматра убицом, Поповић је рекао да је „он 99,99 одсто убица“.

– Зоран Марјановић је убио Јелену на локацији за коју још увек не знамо где се налази – рекао је Поповић у јутарњем програму ТВ Хаппy.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ви мислите да ју је он убио? – упитала је водитељка.

– Да, 99,99 одсто је он убица. Ми не знамо место где је она заиста убијена. Тек после 16 дана после убиства је претресена његова кућа од стране Трећег одељења полицијске управе. Дакле, убиство се није десило на том насипу у Борчи. Јелена је у пределу темена главе добила више дугачких посекотина – тврдио је он.

Поповић је рекао да је „Зоран мртву Јелену донео на насип и ту је бацио у канал“.

– Када је то урадио њој је патика спала. И ону плаву дуксерицу је он накнадно донео и ту је бацио. Патика је нађена истог дана. Друго, нигде око канала нема трагова тих патика. Блато око канала, а патика чиста. На чарапи на њеној нози са које је спала патика нема блата – рекао је Поповић.

Он је касније током емисије рекао да „он не оптужује Зорана Марјановића“, већ да „изражава основ сумње да је 99,99 одсто он убица.“

Подсетимо, пред Вишим судом у Београду у току је суђење Зорану Марјановићу због оптужбе да је убио Јелену, а следеће рочиште је заказано за 21. децембар.

У јавности се пре неколико дана појавио и аудио снимак телефонског позива Марјановића са полицијом 2. априла када је пријавио Јеленин нестанак. Овај снимак покренуо је буру у јавности, јер док једни сматрају да је МУП направио пропуст и да је Маријановићева пријава схваћена неозбиљно, други мисле да је он се то испланирао добро и припремао терен за своју будућу одбрану.

Оно што је покренуло највише коментара је то што је, током тог разговора са полицијом, Марјановић, диспечерима са којима је разговарао, а разговарао је са њих троје, ниједном није рекао да му је нестала супруга, нити ју је назвао по имену. Све време је понављао да је дошао на насип са ћерком, као и да је мама отишла да трчи и да је нема 45 минута, као и да је дете поред њега. Глас му је звучао усплахирено.

Извор: Курир