Србија

Шокантно! КЉУЧНИ СВЕДОК ПОБЕГАО ИЗ СРБИЈЕ? Њему је Горан Џонић дао део отетог новца после убиства породице Ђокић! Иза свега се крије…

Фото: Фејсбук принтскрин

Горан Џонић, који је осумњичен да је у ноћи између 26. и 27. септембра у селу Моравац код Алексинца убио свог брата од тетке Горана Ђокића (57), његову супругу Гордану (56) и ћерку Лидију (25), наводно је део новца који је узео након убиства вратио једном рођаку.

Међутим, тај човек и даље није саслушан, а сумња се и да уопште није у Србији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Горан Џонић, који је након убиства спалио тела рођака, из њиховог аутомобила је однео већу количину новца. Један део нађен је у дворишту куће његовог сина, други у усисивачу, а део који недостаје, осумњичени за троструку ликвидацију наводно је искористио да би вратио дуг од 8.000 евра.

Према незваничним информацијама, у питању је Џонићев рођак који наводно живи у иностранству и који би, како се претпоставља, требало да буде саслушан.

– Истрага у овом случају није завршена, биће још вештачења, али и саслушања сведока. Подсетимо, још увек није испитан Џонићев рођак, коме је он, наводно, после убиства породице Ђокић вратио повећи дуг – навео је извор Србија данаса.

Управо је враћање веће суме новца било један од трагова који је полицију одвео до осумњиченог, који се тренутно налази у притвору.

Поред Горана Џонића, у притвору се због овог злочина налазе и његови синови, као и браћа из Моравца К.М. и А.М. познатији као Јојке.

Џонић је за отмицу и убиство породице Ђокић на почетку управо оптужио браћу Јојке. Он је рекао да су га „уценили и приморали на саучесништво у злочину“, али су каснија саслушања и његови противречни искази показали да је, по свему судећи, он једини починилац.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Република.рс