Србија

Србија у неверици! ОНИ СУ ПОГИНУЛИ У ЈЕЗИВОЈ НЕСРЕЋИ КОД ИНЂИЈЕ!

С.Н. (33) и Ј.Р. (68), обојица из Бешке, изгубили су животе у тешкој саобраћајној несрећи, док су тројица повређених Б.Р. (39) и С.Ч. (63) и П. К. (53) колима инђијске Хитне помоћи пребачени у Ургентни ценрар УКЦ Војводине.

– У Ургентни центар Универзитетског клиничког центра Војводине, примлјена су три пацијента која су је довезена од стране Хитне помоћи Инђија. Пацијент П. К. (53), примљен је са тешким телесним повредама у виду вишеструких прелома костију лица. Пацијент Б. Р (39) примљен је са контузионим повредама абдомена и грудног коша. Пацијент С.Ч. (63) је довезен са контузионим повредама грудног коша. Сви пацијенти су после хитне, благовремене, комплетне дијагностике, лекарске помоћи и збрињавања, хемодинамски стабилни и налазе се у Ургентном центру на далјем лечењу – саопштено је из УКЦ Војводине.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Удес се догодио око 6.30 часова на старом путу Бешка – Инђија, у којем су учестовала 4 аутомобила. Према речима очевидаца, два возила су завршила у каналу, а потом је дошло до судара још два возила. На лице места одмах су изашле екипе хитне помоци и полиције.

Како сазнајемо од мештана из Бешке, одакле су обојица погинулих , сви су у неверици.

– Ишли су на посао у Инђији. Настрадали Ј.Р. је кренуо са сином Б.Р., који је повређен. Нико од нас још не верује да је чика Ј.Р. настрадао. То је човек за кога могу да кажем, када бих могао да бирам оца, њега би изабрао. Поштен, вредан, радан и он и син му, да не могу да замислим да га више нема. И син његов је исти он. Вредан, породични, има два сина и ћеркицу. С.Н. је такође наш мештанин. Није стигао ни да се ожени. Живео је са мајком и братом, а отац му је недавно преминуо – каже један мештанин Ч.С. из Бешке.

Мештани кажу да је раскрсница девијације и магистралног пута највећа црна тачка у том месту.

– Сваки други дан овде се бар неко чукне, а често се десе и овако трагичних случајеви са смртним исходом – каже Огњен из Инђије и додаје: Раскрсница није добро означена, ни осветљена, ноћу је посебно опасно јер се ништа не види, али ништа боље није ни дању. Проблем је што возачи са девијације често не примете или не реагују на знак стоп, мисле да су на главном путу када се укључују на магистрални који има предност. Прегледност на расксници је трагична. Тако најчешће долази до несреће. Крајње је време да се тај пут среди и обележи како треба, он је један од најоптерећенијих путева у читавој Србији и срамота је да овако изгледа – каже мештанин Бешке.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република/Курир