Србија

СРБИЈА У ШОКУ! Бивши инспектор тврди: Зоран је убица 99,99% Место проналаска тела певачице кључно- ОТКРИО СВЕ ДЕТАЉЕ

Некадашњи шеф Одсека за крвне деликте Жарко Поповић тврди да је Зоран Марјановић брутално убио супругу певачицу Јелену Марјановић на неутврђеној локацији!

– Изнео сам основану сумњу на основу базе постојећих доказа и на бази тога што сам радио као шеф увиђајно-оперативне екипе Полицијске управе за град Београд и шеф Одсека за крвне деликте 15 година – рекао је бивши начелник крвних деликата Жарко Поповић у Пулсу Србије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На питање водитеља емисије Пулс Србије да ли тврди да је Зоран Марјановић 99,99 одсто убица своје супруге, Поповић је одговорио потврдно.

– Марјановић је на неки начин починилац злочина. Основано сумњам! Да ли као директни извршилац, саучесник или саизвршилац – рекао је Поповић који је био један од инспектора који је водио истрагу.

Некадашњи шеф Одсека за крвне деликте открио је и детаље истраге:

– Место на коме је пронађена покојна Јелена Марјановић је само место проналаска леша. А место убиства се не зна! Ту је велику грешку направила и наша служба. Зашто је тек после 16 дана претресла кућу Зорана Марјановића. Крв пронађена у колима – ауто се одузима! Ауто се превезе на паркинг простор одељења криминалистичке технике и расклопи се до детаља ако треба. Раде се одређена вештачења на присуство крви и других трагова која се могу пронаћу у колима. Зашто то није урађено одмах – ја не знам!

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс