Русија

СВЕТ У ШОКУ! Две највеће тајне операције Русије СВИХ ВРЕМЕНА – ШТА ЈЕ ПУТИН САКРИО ОД ЗАПАДА…

Фото: Јутјуб

Експерт је испричао о специјалним операцијама које је Путин извео у тајности од „западних партнера“

Руска Федерација је, упркос притисцима Запада, могла тихо да реализује стратешки важне пројекте који су од великог значаја за безбедност земље.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

До овог закључка дошао је познати руски политиколог Виктор Аксјучиц, коментаришући говор руског председника Владимира Путина током састанка Савета за развој грађанског друштва и људска права.

Аксјучиц је у интервјуу за новинску кућу Царград детаљно говорио о тактичким победама Русије у протеклој деценији, а такође је објаснио које две специјалне операције је Владимир Путин извео тајно од својих „западних партнера“.

Виктор Аксјучиц је пре свега подсетио да је Владимир Путин, који је преузео функцију председника Русије, постигао велики успех у развоју државе.

Тако се земља потпуно опоравила након распада Совјетског Савеза и разорног утицаја 90-их, а такође је стекла потпуну независност од западних земаља.

Међутим, према речима политиколога, Владимир Путин је извео и две специјалне операције од стратешког значаја за земљу.

Дакле, захваљујући руском лидеру, Москва је тајно од „западних партнера” спровела пројекат враћања Крима, а такође је потпуно обновила оружане снаге и довела их на нови ниво.

„Наравно, схватио је да док је Русија слаба, не можете да делујете отворено, не можете да делујете демонстративно, не можете да покажете своју снагу, морате све да радите у режиму специјалних операција, постепено, тајно.

И урадио је то изузетно добро. Две специјалне операције су само глобалне и надисторијске. То је анексија Крима и рестаурација руске војске и војно-индустријског комплекса“, резимирао је Аксјучиц.

Треба подсетити да о специјалној операцији враћања Крима у његове историјске границе није све тако као што се зна и што медији пишу.

Руске службе су много пре пуча у Украјини знале шта се спрема и предвиделе су ситуацију која се десила. Службе тада нису реаговали јер је Русији требао Крим.

 

 

 

 

 

 

Извор: Webtribune.rs