Спорт

Тениски свет у шоку! НОВАК ЂОКОВИЋ, АПСОЛУТНА ЛАЖ: Аустралијанац разоткрио тамошње медије

НЕКАДАШЊИ директор Аустралијан опена Пол Мекнеми демантовао је натписе тамошњих медија о Новаку Ђоковићу.

Наиме, после писања тамошњег таблоида да ће Ђоковић тражити „медицинско изузеће“ како би без вакцинисања наступио у Мелбурну, редом су се низали одговори званичника на извештај који се не позива ни на један извор, већ само спекулише.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

То је изазвало лавину негативних коментара у вези с најбољим тенисером света.

– Само подсетник – извештаји да ’Ђоковић тражи медицинско изузеће’ су медијска измишљотина. Нема основе, нема садржине, само осионо жртвовање некога ко једноставно гледа своја посла… А та виктимизација урађена је изузетно добро, успут буди речено – написао је Мекнеми, троструки вимблдонски шампион у дублу.

Још један Аустралијанац је стао у одбрану српског тенисера. Реч је о Тоду Вудбриџу, вишеструком дубл гренд слем шампиону.

– Неки људи су говорили да Тениски савез Аустралије тражи ’рупе’ како би га довели – рекао је Вудбриџ и додао:

– То је апсолутна глупост, то се не може десити. Влада је та која доноси правила и она ће одредити да ли ће он моћи да уђе или не. Много тога ће се одиграти у наредних недељу, две. Када се бавите спортом и путујете по свету, идете из земље у земљу, морате да живите по прописима које су донеле те владе. Такав је сценарио и овде.

Подсећања ради, Ђоковић је пријављен за АТП куп у Сиднеју од првог јануара, као и за Аустралијан опен од 17. јануара у Мелбурну, али то још не значи да ће сигурно играти.

 

 

Извор: Новости.рс