Србија

Трагедија! ПОЗНАТА СРПСКА ИНФЛУЕНСЕРКА ИЗВРШИЛА САМОУБИСТВО! Кристина (21) је била јутјуберка и гејмерка

Српска инфлуенсерка Кристина Кика Ђукић, извршила је самоубиство, а јавност је о томе обавестила њена пријатељица, инфлуенсерка Лаура Тешановић.

Кика Ђукић била је српска гејмерка, јутјуберка и инфлуенсерка чији „Ју Тјуб“ („Youtube“) канал „К1КА“ у октобру 2019. године броји око 639 хиљада претплатника. Рођена је 25. јула 2000. године у Београду.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Обавештење: на нашу велику жалост морам да вас обавестим да Кика више није са нама. Желим овим путем да изјавим саучешће њеној породици и свим људима који су је волели и познавали… Волим те, Кико, заувек, почивај у миру – стоји на Инстаграм налогу Кикине пријатељице.

Судећи по Лауриној претходној објави на којој је оставила бројеве за контакт за превенцију самоубиства, Кика је извршила самоубиство.

Инфлуенсер Милош Бајић, познатији као Милош HD, такође се опростио од Кике:

– Све што бих желео да кажем, а има много тога, сада би било сувишно. Почивај у миру мала, волим те и нека те анђели чувају.

Премда су чешће дечаци њених година играли игрице, Кика је показала да и девојчице могу да буду врло успешне у томе. Зато је у марту 2015. године покренула свој „Ју Тјуб“ канал „К1КА“ на коме је сваког дана постављала клипове на којима игра популарни „Минецрафт“. С обзиром на то да је у то време била један од ретких женских играча који уживају у тој игрици, за само десетак дана сакупила више од хиљаду претплатника. Из дана у дан је постављала нове садржаје, па је њен канал постао један од најбрже растућих домаћих канала на „Ју Тјубу“.

Кристина Ђукић је рођена 2000. године у Београду. У родном граду је завршила основну школу, а пошто није била одличан ђак и није имала довољно бодова да у првом кругу упише средњу школу коју је желела, мајка ју је уписала у средњу железничку школу. Како је у једном видеу испричала, први дан је уместо у Железничку отишла у Електротехничку школу „Раде Кончар“. Руководство школе је после првог часа дошло до закључка да је нема ни на једном списку, те су је упутили у Железничку која је удаљена двестотињак метара од те школе. Уписана је у разред машиновођа, али се ту није дуго задржала него се „пребацила“ у трговачку школу.

У истој исповести је својим пратиоцима признала да су је сви испочетка знали као девојку која је „промашила“ школу, а потом и по томе што је јутјуберка и гејмерка. Како је једном приликом казала одличан је ђак, али и да има довољно времена да се посвети снимању клипова за „Ју Тјуб“. Преко „Minecrafta“ до најбрже растућег канала на Балкану, стоји у њеној биографији на биографија.орг

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо