Србија

Туга! ЗЛА КОБ ПОРОДИЦЕ МАРЈАНОВИЋ! Јованин рођени брат извршио самоубиство?

Фото: Фејсбук принтскрин

Јована Марјановић која је јуче пронађена мртва на Златибору након четри дана потраге, родом је из Лесковца, а њена смрт није прва трагедија која је задесила њену породицу

Према причи комшија из Лесковца, и Јованин брат је преминуо пре више година, преноси Курир.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Јованин брат је, колико се сећам, био професор физичког. Напустио нас је заувек пре неколико година, не могу тачно да се сетим која је година била, али зна да је било поодавно. Иако породица готово никада не говори о томе, по граду се прича да је он извршио самоубиство на кућном прагу – каже једна комшиница Јованине породице из Лесковца.

Она додаје да је реч о изузето доброј и финој породици.

– Породица је угледна, успешна, културна, вредна, али нажалост несрећна – долдаје она.

Лесковчани који познају породицу преминуле жене кажу да је њена родбина из Лесковца претходних дана била са њеним ћеркама на Златибору и трагала за овом предузетницом, која годинама живи и ради у Нишу.

– Како смо чули у потрази на планини је учествовао и Јованин братанац, односно син њеног покојног брата – кажу комшије.

Подсетимо, за Марјановићевом се трагало од 23. децембра након што је она изашла да прошета и није се више вратила у апартман на Златибору, у ком је последњих месеци боравила са партнером, јер је њена фирма као подизвођач радила на изградњи објеката на Златиборуу.Тело је нађено јуче у Тић пољу на Златибору и послато је на обдукцију. Видљивих трагова насиља на телу нема.

 

 

 

 

 

 

Фото: Facebook
Извор: Курир.рс