Србија

ТУЖИЛАШТВО ЗА ВТК ИСТРАЖУЈЕ СЛУЧАЈ: Ево због чега је Кика извршила самоубиство

Тужилаштво за Високотехнолошки криминал испитује да ли је у случају смрти Кристине Кике Ђукић извршено кривично дело прогањање, сазнаје „Блиц“.

Ово значи да постоји сумња да је Кристина Кика Ђукић, јутјуберка која је пронађена мртва у стану у центру Београда, била жртва прогањања, за сада непознате особе, те и да је та особа њене личне податке објављивала на интернету и саму Кристину уходила.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Јутјубер Богдан Илић звани “Бака Прасе” приведен је нешто раније у просторије Одељења за Вискотехнолошки криминал МУП због давања изјаве на све познате околности у вези смрти Кристине Ђукић.

Илић се за сада испитује у својству грађанина, а не у својству осумњиченог, а даља истрага ће утврдити да ли има везе са смрћу јутјуберке.

Млада јутјуберка и тиктокерка Кристина Кика Ђукић (21) извршила је самоубиство због вишегодишњег злостављања које је трпела на друштвеним мрежама. Подсетимо, Кика је била једна од омиљених српских гејмерки, јутјуберки и инфлуенсерки међу мађом популацијом. Рођена је у Београду, имала је само 21 годину и била је једна од ретких девојка гејмерки код нас, а у марту 2015. године покренула свој Јутјуб канал на коме је сваког дана постављала клипове на којима је играла једну од популарнијих игрица.

Извор: Блиц