Свет

Ужас! ИЗРЕШЕТАН ПОЗНАТИ ПЕВАЧ ИСПРЕД КАФИЋА: Доктори му једва спасили живот!

Познати руски певач Александар Серов упуцан је из пиштоља испред једног кафића.

Познати певач Александар Серов упуцан је из пиштоља у пуцњави у Московској области. Наиме, овај руски певач крај 2019. године је са пријатељима био на одмору, том приликом отишли су до кафића у предграђу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ништа није ни слутило да ће обично дружење постати прави хорор филм! Наиме, како је време одмицало, пријатељи, као и сам певач су се потпуно опустили уз добру причу, а онда у једном тренутку, избила је свађа са друштвом које је седело за суседним столом. У том тренутку апсолутно ничим изазвана расправа претоворила се у право крвопролиће.

Како не би наставили да плаше присутне госте, изашли су испред кафића, где су наставили расправу, а онда га је један од присутних момака упуцао у ногу. Одмах је био превежен у болницу, како би му се санирала рана. Међутим, Александар је наставио да шепа на ногу, због чега је под константним надзором лекара, а срећом није животно угрожен.

Оно што је познато, како су пренели руски медији, Серов након инцидента није отишао у полицију да пријави овај немили догађај, због чега су сви остали ускраћени, због чега је дошло до овог језивог сукоба.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс