Србија

УЖАС У НОВОМ САДУ: Мушкарац силовао младића (16) па га терао да…

– Један тежак случај је данас добио судски епилог. Случај у ком смо учествовали од почетка, где смо прво храбрили дете да проговори о патњи кроз коју је пролазило, а касније кроз психолошку и правну подршку. Обједињена казна је 11 година затвора. Више него заслужена казна – овако је Игор Јурић описао случај који је решаван више од годину дана.

Вест да је М. М. (27) ухапшен у Новом Саду због сумње да је приморао на полне односе дечака старог 16 година, од кога је потом тражио експлицитне фотографије, потресла је јавност.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Младић је жртву упознао преко друштвене мреже, а када је дечак пристао да посети младића у његовом стану, догодило се оно најстрашније – био је приморан на сексуални однос, пише Телеграф.

Ипак, контакт нису прекинули, а момак је од дечака тражио експлицитне фотографије. Према информацијама које су тада биле доступне из истраге, за те фотографије младић је дечаку плаћао.

М. М. је оптужен за силовање, приказивање, прибављање и поседовање порнографског материјала и искоришћавање малолетног лица за порнографију, као и за коришћавање рачунарске мреже или комуникације другим техничким средствима за извршење кривичних дела против полне слободе према малолетном лицу.

Извор: Телеграф