Свет

ВЕЛИКА ТРАГЕДИЈА! Дечак (13) убио старију сестру пиштољем који је сам направио

Дечак из Џорџије (13) убио је своју 14-годишњу сестру хицима из пиштоља који је сам направио. Стравичан злочин се догодио у среду у возилу испред куће тинејџера на Вики Лејну у Дагласвилу.

Шериф округа Даглас Тим Паундс рекао је да је Вилсон Брендон Скот III покушавао да прода пиштољ који је направио 19-годишњаку који је намеравао да га украде од клинца.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Док су се њих двојица борили око пиштоља, тринаестогодишњак је испалио метак који је на жалост погодио његову сестру Киру која се у том тренутку нашла у близини.

Када смо стигли, у аутомобилу су биле три особе, приметили смо да је у возилу била млада девојка за коју се чинило да је упуцана – рекао је Шериф Паундс.

Очевидац који се затекао на месту догађаја када су полицајци извукли тело, рекао је да видео да девојчица није давала знаке живота.

– Може се рећи да није дисала, у близини је био полицајац који је помогао да је изваде из аута а затим су је спустили на земљи – рекао је он. Додао је да је млађи брат ове девојчице полудео када је видео да му сестра не дише. Говорио је: Немој умрети. Немој умрети, више пута – испричао је очевидац.

– Убио је своју сестру, и тако је тужно што је мајка изгубила двоје деце истовремено. И такве ствари ти се дешавају пред носом, неможеш то никад знати – рекао је Шериф.

Он је напоменуо да дете од 13 година ако има око 80 фунти, способно је да направи оружје од почетка до краја.

 

 

 

 

 

 

Извор: Srbijadanas.com