Спорт

ВЕЛИКА ТУГА НА МАРАКАНИ! Управо је саопштено: Преминула легенда Црвене звезде

Вишедеценијски благајник и како кажу са „Маракане“ легенда Црвене звезде када је реч о сектору запослених – Зоран Мијовић, преминуо је у 70. години живота

– Човек који је од 1981. године био део Црвене звезде, присуствовао оним најлепшим, али и најтежим тренуцима – напустио нас је после борбе са тешком болести – пише на сајту шампиона Србије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је у фотељу благајника клуба из Љутице Богдана сео пре четири деценије и неко је од кога су многе ствари у Звезди зависиле, поготово када је у питању организација великих утакмица које су са собом доносиле рекордне посете на нашем највећем стадиону.

– Био је неко на кога су сви у клубу, али и навијачи могли да се у потпуности ослоне, због тога је увек међу звездашима важио за омиљеног – наводи клуб.

Нажалост, у току меча са Вождовцем – до нас је стигла тужна вест. Напустио нас је човек који је много тога урадио за Црвену звезду, пре свега у организационом смислу, а онда и људском, јер су се у његовом вишедеценијском деловању у клубу, многе ствари мењале, из дана у дан, из године у годину – додаје се у тексту.

Увек ведар, насмејан и хиперактиван, сигурно ће недостајати свима у клубу.

– ФК Црвена звезда изражава дубоко саучешће породици Мијовић! Нека му је вечна слава – стоји у закључку.

 

 

 

 

 

 

Извор: информер.рс