Русија

ЗАПАД У ПАНИЦИ! 500 ловаца Русије спремно је да уништи 125 хиљада војника Украјине за 30 минута

Фото: Јутјуб

Русија је спремна да уништи половину украјинске војске за само пола сата.

Претње Кијева Русији и ескалација ситуације како у Донбасу тако и на руској граници прете да изазову оружани сукоб између Русије и Украјине.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ипак, украјинска војска неће моћи ништа да уради, пошто ће половина регуларне армије Оружаних снага Украјине бити уништена за само пола сата – Русија је спремна да за то употреби 500 ловаца одједном.

Како произилази из достављених информација, до данас, руске војне ваздушне базе које се налазе у непосредној близини украјинске границе имају више од 500 ловаца различитих типова.

У случају оружаног сукоба између Русије и Украјине, руске Ваздушно-космичке снаге биће спремне за само пола сата да помету половину украјинске војске, довршавајући то у само три велика напада.

Важно је напоменути да је ова информација објављена у самом Кијеву.

„У случају најопаснијег сценарија покретања отворене оружане агресије на Украјину, Руска Федерација може да створи ваздушне групе са укупним бројем до 500 авиона “, наводи Форбсова публикација.

С обзиром на тренутно стање украјинске војске, Кијев једноставно неће моћи да се супротстави Русији: Током првог ваздушног напада Русија ће уништити непријатељске војне аеродроме и системе противваздушне одбране, након чега ће удари бити нанесени на 125.000 војника Оружаних снага Украјине, концентрисане у Донбасу.

 

 

 

 

 

 

Извор: Webtribune.rs