Спорт

Црне слутње! НОВАК ЋЕ БИТИ ДЕПОРТОВАН И ДОБИЋЕ ЗАБРАНУ УЛАСКА У ЗЕМЉУ! Ево шта се спрема!

Аустралијски портал „7news“ који је био на страни Новака Ђоковића у целој ситуацији у Мелбурну, објавио је прилично песимистичан текст

– Новак Ђоковић био је осуђен на пропаст и пре него што је добио тужбу Федералног окружног суда против депортације из Аустралије. То је уверење бившег званичника аустралијских граничних снага, који је пре недељу дана с правом рекао да ће министар за имиграцију Алекс Хоук укинути Ђоковићеву визу – наводи се на почетку.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Потом су пренете речи неименованог бившег члана аустралијске граничне полиције.

– Мој извор каже да ће, без обзира на судски резултат, Ђоковић и даље бити депортован. То је било као подизање црвене заставе бику (аустралијској) Влади – рекао је он, па наставио:

– Направио је велику песму и игру од ове пандемије. Када је она први пут почела, забављао се на сопственом турниру без мајице на сцени са другим играчима.

– Суштина је да морате бити потпуно вакцинисани да бисте ушли у земљу, осим ако немате изузећа од одређених ствари, а он није. Он је светски број 1, али зато што је тако гласан анти-ваксер, зато су га погледали и зашто му је виза првобитно одбијена.

Главно питање претходних дана били је како је Новаку уопште дозвољено да се укрца у авион за Аустралију без потребних докумената.

– Када поднесете захтев за визу у иностранству, долазите на интернет и то је прилично брзо. Аустралија нема официре граничних снага у свакој луци широм света. Немамо ресурсе. То је непрактично и није изводљиво. Дакле, урађене су провере прошлости, оне пролазе кроз процес и… појавиш се у бази података ако си криминалац или ако имаш криминалну историју, те се пажљиво погледа. Јасно је да Новак није криминалац – сви то знамо. Али пошто је привукао толико пажње на себе, то га је учинило метом – рекао је бивши официр.

На крају, саговорник аустралијског портала је истакао да ће Ноле вероватно добити и вишегодишњу забрану уласка у земљу.

– Ако вам се виза укине, посебно ако вам министар за имиграцију укине визу, аутоматски добијате трогодишњу забрану – закључио је он.

 

 

 

 

 

 

Извор: информер.рс