Спорт

ЂОКОВИЋ ХИТНО ПУТУЈЕ У ЦРНУ ГОРУ! Ово је разлог!

Српски тенисер Новак Ђоковић одмара се у Београду пошто му је забрањено учешће на Аустралијан опену и спрема за турнир у Дубаију

Новак Ђоковић је на Савиндан посети Храм Светог Саве и причестио се. Већ у петак враћа се у Црну Гору где ће му у Будви бити указана велика част.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Том приликом ће најбољем тенисеру не само данашњице, већ и свих времена, тенисеру са највише освојених титула у историји тениса, рекордеру по броју проведених седмица на врху АТП листе, спортисти који је исписао златне странице светског тениса и спорта, бити уручено признање почасног грађанина Општине Будва – наводи се у саопштењу.

Одлука о признању за почасног грађанина Буде донета је још 2018. године, а у образложењу се наводи да је доказани хуманиста и добочинитељ, да подстичедемократију, солидарност…

Новак Ђоковић је постао почасни грађанин Никшића, а у Црну Гору редовно одлази на одмор.

Ноле је пре неколико дана након што су га отерали из Аустралије обишао Цркву Ружицу на београдском Калемегдану, како би присуствовао литургији и помолио се за здравље своје породице.

Након тога је „пунио батерије“ у Тивту и на Жабљаку, а сада му предстоји жесток рад јер је потврдио да ће играти на турниру у Дубаију од 21. до 26. фебруара.

 

 

 

 

 

 

Извор: информер.рс