Спорт

Добра вест! АУСТРАЛИЈАНЦИ ПОТВРДИЛИ! Ђоковић брани титулу у Мелбурну!

Новак Ђоковић добио је ривале на Аустралијан опену, мада је поново била драма, јер су медији увелико најављивали да ће бити депортован

Међутим, министар за имиграциона питања Алекс Хок ни данас се није огласи што се тиче визе првог тенисера света, па се тиртура наставља.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Очекивало се да коначна одлука Хока буде донета пре жреба, који је био и одложен, сат и по времена касније. Мистерија је шта се дешавало, али Хок се није огласио, мада стрепња остаје, јер има дискреционо право да га депортује у било ком моменту, чак и пред евентуално финале.

У сваком случају, Новак Ђоковић је био у главном жребу. Србин ће му бити прив ривал, док га у полуфиналу можда очекује најтежи задатак, Зверев или Надал,а пре финала неможе да игра против Медведева.

Сви се надају да ће Новак ипак без проблема играти у Мелбурну. Стигла је још једна потврда, опет на друштвеним мрежама Аустралијан опена. Уз Ђоковићеву фотографију објавили да ће први носилац и деветоструки освајач Аустралијан опена почети одбрану титуле против Миомира Кецмановића.

С обзиром на то да је гренд слем званично опет објавио да Новак брани титулу, ово би требало да је заиста добар знак и да ће јуришати на рекордни 21. гренд слем титулу.

 

 

 

 

 

 

Извор: информер.рс