Спорт

ДОТАКЛИ СУ ДНО! Медведев споменуо Новака, Аустралијанци одлепили (ВИДЕО)

Трилер меч гледали смо данас на Аустралијан опену, када је Данил Медведев савладао после скоро пет сати Канађанина Феликса Ожеа. Ипак, после меча, руски тенисер је дао занимљиву изјаву, после чега су га навијачи извиждали.

Иако га је Канађанин имао у шаци, Данил је успео да се извуче из канџи минуса (0:2), дигне се из пепела и преокретом и дође до полуфинала.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

После меча је изјавио нешто што је изненадило и Бена Ротенберга, чувеног „мрзитеља“ Новака Ђоковића.

– Рекао сам себи: Шта би Новак урадио? – изјавио је Данил, а онда је Ротенберг додао и: Медведев, вечити трол, успева да добије звиждуке после овог наступа.

– Немам појма, када причамо о меч лопти добро сам сервирао. Имао сам среће, сада ми је торба празна, а обично дођем са шест мајици. Толико је био тежак меч – рекао је после меча, а онда се и обратио ривалу.

– Тешко је рећи јер нисам играо најбоље, Феликс је играо невероватно, био је свуда. Рекао сам себи ‘Шта би Новак урадио’. Он је један од највећих шампиона Рафа или Роџер. Натерају га да се бори до последњег поена и упалило је, када су затворили кров моментум је био на мојој страни – додао је човек који је направио невероватан преокрет, а после помињања Ђоковића навијачи су му звиждали.

Пируета усред меча

Управо је у тим тренуцима, када је имао чак два сета минуса, Медведев покушао да уради нешто крајње неочекивано, вероватно у жељи да збуни противника који је био невероватан у овом мечу

Можда је овим желео да нешто друго уради, али је свакако изненадио цео свет окретом и покушајем да тако избори поен. Није га изборио, али је остао снимак на мрежама који је постао крајње виралан.

Извор: Блиц