Спорт

Хитно! ЂОКОВИЋ НАПУСТИО БЕОГРАД! Навијачи открили где је први тенисер света

Новак Ђоковић је после неколико дана, колико је провео у Београду, након што је морао да напусти Аустралију, отишао у Црну Гору

Наиме, најбољи тенисер света усликан је у Тивту, где има стан у елитном насељу Порто Монтенегро.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како преноси ЦДМ, Новак је виђен на градској риви, иако је падала киша, а такође је излазио у сусрет фановима који су желели да се сликају са њим.

Новак у Тивту има бројне обезбеђење, што не виђамо тако често. Али, најбољи тенисер света се смешкао са кишобраном у руци. Наравно, фотографисао се са фановима.

Ноле се није дуго задржавао у Србији. На Богојављање је виђен у цркви Ружици, где је присуствовао литургији.

Људи који су били на литургији, остали су затечени чињеницом да је најбољи спортиста света међу њима. Ноле је скромно стајао и слушао литургију, након чега су му неки од верника прилазили да се фотографишу.

Подсећамо, Федерални суд Аустралије који је депортовао Новака Ђоковића коначно је после четири дана ћутања објаснио разлоге због којих је одбијена жалба Новака Ђоковића на укидање визе

Аустралијанци су депортовали Новака Ђоковића, након што је министар за имиграције Алекс Хок мислио да први тенисер света опасност по јавни интерен, односно да би могао да утиче на оне Аустралијанце који нису вакцинисани. У одлуци се наводи да је Ђоковић био опасност по здравље и ред, јавни интерес. Како је данас наведено, између осталог, главни разлог за протеривање Новака Ђоковића је што како кажу угрожава здравствену сигурност, уз напомену да није прекршио никакав закон Аустралије.

 

 

 

 

 

 

Извор: информер.рс