Србија

Језиво! „МАТЕЈ ЈЕ СИШАО НИЗ СТЕПЕНИЦЕ И УШАО У ТУНЕЛ, ПОВРЕДИО ЈЕ НОГУ“ Хрватској полицији се јавила жена…

Фото: Фејсбук принтскрин

Сандра С., исцелитељка са „богатим искуством“, како су о њој својевремено писали хрватски медији, наводно се јавила хрватској полицији јер „види много детаља“ о несталом Сплићанину Матеју Перишу за којим се у Беогарду трага већ девет дана

Цео регион је на ногама. Већ девет дана сви са стрепњом очекују вести о нестанку Матеја Периша. И док се регион ујединиом и чека вести о несталом младићу, пророчица се јавила хрватској полицији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Она је објаснила да као видовњак који има наводну способност да пуким гледањем у фотографију Матеја Периша на даљину може да „види“ шта му се догодило кобне ноћи и „где је сада“, преноси Блиц. Многи су одмах коментарисали овакав потез као сраман.

– Од тренутка нестанка Матеја Периша видим много детаља. За проналазак њега као нестале особе најбитнији су ови: бежао је и скривао се, што сте и сами касније утврдили кроз надзорне камере. Видим да је у једном тренутку ушао низ степенице и ушао у један велики тунел. Трчао је унутар њега. Колико видим повредио је ногу. Скренуо је десно у један стари тунел. Видим да је јако стар и у близини је канализација – наводно је полицији написала Сандра С.

У једном интервјуу за хрватске медије, Сандра је казала да исцељује људе од болести, негативних емоција реикијем и шаманизмом, као и да је у Аустралији завршила за реики мастера, а од старих Абориџина је учила шаманизам. Како је казала у том интервјуу, имала је бројне клијенте, међу којима су и познате личности из Хрватске и Холивуда, а свој дар је назвала „благословом и проклетствон“.

– Ја ово нисам одабрала. Имам визије и када желим и када не желим. Повезана су не само с личним причама људи, већ и с догађајима који ће се догодити у свету. Видела сам на пример много раније да ће Аустралија горети или да ће на Тајланду бити цунами. Некада ми је то све велики терет. Поготово када вам људи не верују – рекла је она.

 

 

 

 

 

 

Фото: Facebook
Извор: Информер.рс/блиц.рс