Србија

Језиво! МАТЕЈ НА ПУМПИ УПОЗНАО ТАЈАНСТВЕНУ ДЕВОЈКУ! Договарали састанак, а онда је он само нестао?!

Фото: Фејсбук принтскрин

Нова девојка се спомиње у случају нестанка Матеја Периша

Матеј Периш је на путу из Сплита ка Београду, дан пре него што је нестао, на једној бензинској пумпи наводно упознао девојку из Херцеговине, с којом је разменио бројеве телефона и остао у контакту до самог нестанка.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Периш је нестао у ноћи између 30. и 31. децембра у Београду, а његови пријатељи су нестанак пријавили 31. децембра у 18 сати и од тада се за њим трага. Младић је, према реконструкцији, био у клубу „Готик“ у Бетон хали, одакле је изашао око 1.43 сата, па трчећи отишао до Сава променаде. Ту му се и губи сваки траг, а надзорна камера га је снимила како силази према леденој Сави. Камере су снимиле и како неко плива у реци, а ту је последњи пут и ухваћен сигнал Перишевог мобилног.

Упознали се на пумпи

– Матеј и његови другови из Сплита су кренули за Београд преко Загреба. Они су својим колима дошли у престоницу Хрватске, па су ту у једној агенцији изнајмили комби и упутили се ка Србији – каже извор Курира:

Наводно, они су застали на једној пумпи да наточе гориво и ту су срели неке девојке из Херцеговине. Матеј је ушао у причу с једном од њих, па су чак и разменили бројеве и наставили да се дописују целог тог дана.

Међутим, комуникација је престала у вечерњим сатима, када је Периш изашао у град и остао без интернета.

– Још увек није познато да ли се он о нечему договарао с том девојком. Претпоставља се да су њих двоје уговарали виђање у блиској будућности – наводи извор и додаје:

– Углавном, кад је девојка чула шта се десило, да је Матеј нестао и да га тражи цео регион, изузетно се узнемирила. Потресла ју је та вест иако су се тек били упознали.

Девојке су биле у малом аутомобилу

Пријатељ Матеја Периша који је желео да остане анониман потврдио је за Курир да је он на путу ка Србији упознао девојку.

– Његови другови који су се после нестанка вратили у Сплит говорили су о томе. Девојка је наводно била с другарицама у неком малом аутомобилу – рекао је пријатељ несталог момка.

Подсетимо, ово је друга девојка која се спомиње у случају нестанка Сплићанина. Наиме, у жижу јавности доспела је Маја Сопта из Сплита, Матејева пријатељица, која је испитивана и у полицији. Како је утврђено, Матеј је Мају звао 30. децембра и слао јој поруке на Инстаграму, али комуникацију нису успоставили јер му се Маја није јављала. Она је у својим изјавама за Прву телевизију показала кајање што се пријатељу није јавила и заплакала је.

 

 

 

 

 

 

Фото: Фејсбук принтскрин
Извор: Информер.рс/Курир