Србија

Језиво! ОГЛАСИО СЕ МЕНАЏЕР КЛУБА „ГОТИК“ Ово је истина о ономе што се десило у ноћи када је Матеј нестао

Фото: Фејсбук принтскрин

Један од менаџера клуба „Готик“, где је Матеј Периш био са друговима у проводу пре него што је нестао, каже за Информер да критичне ноћи, 31. децембра, никаквих инцидената није било.

– Матеј и његови пријатељи нису имали ниједну непријатну ситуацију те ноћи у клубу. Ни најмањи инцидент се није десио ни са њима, ни са другим гостима. Чуо сам неке небулозне приче како је Матеј држан у подруму клуба, али, људи, то су ноторне глупости! На снимцима камера се јасно види да је истрчао из клуба. Уосталом, један од Матејевих пријатеља ми је касније у неформалном разговору и сам признао како нису имали ниједну замерку за време проведено у клубу и како су сви били задовољни и проводом и услугом – напомиње наш саговорник.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према његовим речима, клубу „Готик“ је након свега нанета велика штета, пошто су после Матејевог нестанка све резервације редом отказиване.

– Практично клуб и не ради након нестанка тог момка. Свима је тешко пало то што му се десило, али приписивати нама део кривице за то је апсурдно! Чуо сам да је неко објавио да нам обезбеђење клуба држи Веља Невоља, што наравно није тачно. Истина је да смо ангажовали лиценцирану агенцију за обезбеђење са свим потребним дозволама за рад. Не знам шта смо још требали да урадимо? – пита се наш саговорник.

Матеј Периш (27) нестао је у Београду у ноћи између 30. и 31. децембра. Из потпуно непознатих разлога, он је око 1.20 после поноћи истрчао из клуба „Готик“ у којем је био са друштвом и од тада му се губи сваки траг.

Нестанак младића из Сплита подигао је Србију и регион на ноге. Од како је обелодањена информација да је Матеј Периш нестао без трага, јавност помно прати сваки детаљ који се објављује.

Шта се тачно дешавало кобне ноћи, нико са сигурношћу не зна. Оно што се поуздано зна јесте да је Матеј са другарима из Сплита дошао до Загреба, да су ту оставили своје аутомобиле и изнајмили комби којим су дошли до Београда.

Како су рекли Матејеви отац и девојка, они су тај пут планирали већ дуго, а на Дорћолу су изнајмили стан у који су стигли 30. децембра поподне.

Одатле су, како се наводи, отишли у ресторан у Бетон хали на ручак, а онда одатле у клуб „Готик“, где је цела мистерија и започела. Јавност и даље не зна шта се ту догодило пре 1.20 часова, када је младић без јакне истрчао напоље.

Да га нема, приметили су његови другови тек око 2.30, након чега су почели да га зову, али им се није јављао. Телефон му је био искључен.

Момци су отишли у смештај, надајући се да ће се њихов друг појавити током дана, а пошто се то није десило, они су 31. децембра око 18 сати полицији пријавили његов нестанак.

 

 

 

 

 

 

Фото: Facebook
Извор: Информер.рс