Спорт

Још увек није готово! МЕДВЕДЕВ ПОСЛЕ ФИНАЛА АО ПОНОВО УМЕШАО НОВАКА! Ево шта је поручио Надалу!

Данил Медведев поражен је после великог преокрета од Рафаела Надала у финалу Аустралијан опена, а након сусрета и пет и по сати игре открио је шта је питао Шпанца на подијуму.

– Тешко је да говорим после пет и по сати и пораза, желим да честитам Рафи. Покушавао сам да играм тенис, после меча сам га питао „како си жив?“. Ово је било лудило, подигао је ниво после два сата игре. Можда си се мало уморио, невероватан си шампион, Рафа. Ви момци (Надал, Новак Ђоковић и Роџер Федерер) имате још увек велико ривалство, оно још није готово. Честитам мом тиму и честитам Рафи. Ту је иначе и моја супруга, али сада је кући. Вероватно је поломила тв код куће. Захваљујем се мом тиму, родитељима, сестри, све вас волим ако и даље гледате. Покушаћу да будем бољи следећи пут – казао је Медведев.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он се затим окренуо према директору турнира Крегу Тајлију и упутио му речи подршке, вероватно инсинуиравши на читаву ситуацију са Новаком Ђоковићем и депортацијом у чију сагу је био и он укључен.

– Тежак посао, надам се да ћес остати директор јос 15 година док ја играм. Сигурно да ти је била најтежа година у каријери – навео је Медведев.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс