Србија

КО ЈЕ МАЛИ ЦУНЕР КОЈИ ЈЕ НАПРАВИО ХАОС У БЕОГРАДУ: Убио две особе, младића мучио, робијао 8 година

Фото: Pixabay.com

Марко Гузијан (27), звани Мали Цунер, млађи син Јована Гузијана Цунера кога је убио „земунски клан“ пре 20 година, од раније је познат полицији и иза себе има подужи досије. За малим Цунером расписана је потрага због инцидента који се догодио ноћас у београдском клубу „Касина“, када је оштетио инвентар неколико локала на Теразијама у Београду.

Мали Цунер је већ имао проблеме са законом, а јавности је постао познат као малолетник када је априла 2007. године у печењари „Уно“ у Земуну убио Зорана Димитријевића (51) и његовог сина Александра (22). За поменути злочин осуђен је на осам година малолетничког затвора.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Убрзо по изласку из затвора наставио је са чињењем кривичних дела. Наиме, Гузијан је 2017. са Војиславом Митковићем ухапшен у Земуну. Они су се сумњичили да су, са још неколико особа, отели суграђанина З. Л. и мучили га.

„Они су сачекали младића испред стана и насилно га и уз употребу електрошокера извукли из аутомобила. Након тога су му везали руке лисицама и убацили га у своја кола. Одвезли су га до ненасељеног дела Земун поља и тукли, притом му наневши тешке телесне повреде. Кад се иживљавање завршило, одвезли су га на другу локацију, где су га избацили из кола“, писали су раније медији.

Иначе, Марко је син Јована Гузијана Цунера кога је октобра 2002. године. убио „земунски клан“. Тада се наводило да је ликвидација била по наређењу вође Душана Спасојевића Шиптара.

Подсетимо, за малим Цунером расписана је потрага због инцидента у „Касини“. Он се најпре попео на бину да плеша са певачицом Јеленом Карлеушом, након чега је реаговало обезбеђење и избацило га из локала.

Он је затим сео у аутомобил марке „Ауди“, а потом оштетио неколико излога. Након тога је побегао, док је ухапшена његова кума која је, такође, била у возилу.

Извор: Нова