Србија

КОНАЧНО СЕ ОГЛАСИЛА СПЛИЋАНКА МАЈА: Нормално да се кајем! Споменула Матејев долазак у Београд!

Фото: Фејсбук принтскрин

Маја С, мистериозна Сплићанка са којом је Матеј Периш (27) остварио последњи контакт када је кобне вечери позвао из клуба „Готик“, каже да јој је најжалије што се Перишу није јавила у позиву који је имала у 22.39 часова.

Потрага за несталим Перишем траје већ 20 дана, а ново светло на истрагу бацио је податак да је Периш кобне вечери у више наврата био или покушао да оствари контакт са Мајом С, суграђанком која је у то време такође боравила у Београду, али не са Матејевим друштвом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Периш је те ноћи, док је с друговима био на вечери у ресторану у Бетон Хали, видео на Инстаграму да је и она у Београду са пријатељима, те јој је послао поруку, а потом је и звао. Маја С. је полицији испричала да није чула када јој је звонио телефон у 22.29 у ноћи 30. децембра. Сада је у исповести за ТВ Прву, рекла да јој је то „највећа мука од свега“, јер је, подсетимо, утврђено да је она последња особа коју је Матеј покушао да добије пре него што је нестао.

Након што се појавила информација да је она Матејев последњи контакт, како је Курир већ писао, угасила је профиле на друштвеним мрежама и повукла се, све до сада. Како каже Маја С. сада се каје јер се није јавила на Перишев позив.

Нормално да се кајем, то ми је највећа мука од свега јер сматрам, да ме је можда обавестио да долази у Београд, ја бих им рекла где да иду и шта да раде – рекла је Сплићанка кроз сузе за ТВ Прву.

Њен отац је претходно демантовао информације које су се појавиле у медијима, да јој је одузет пасош и да не може да изађе из Србије.

Претходно су се појавиле информације да се Маја С. и Матеј Периш познају годинама. Реч је иначе о имућној Сплићанки која ужива у хедонистичком стилу живота, а власница је неколико пловила на којима је Периш радио као скипер. Интересантно је да је она прва особа која је потврдила да је Периш користио наркотике, за разлику од његових пријатеља који су то у више наврата демантовали.

 

 

 

 

 

 

Фото: Фејсбук принтскрин
Извор: Курир.рс/ТВ Прва