Регион

МАТЕЈ СКОЧИО У РЕКУ ЗБОГ ОПКЛАДЕ? Хитно се огласио Ненад Периш

Ненад Периш, отац несталог Матеја, коментаришући изјаву приватног детектива Браце Здравковића да је младић у Саву скочио због неког изазова или опкладе, истакао је да су једине релеватне информације за њега оне које даје МУП Србије

Ненад Периш, отац несталог Матеја, коментаришући изјаву приватног детектива Браце Здравковића да је младић у Саву скочио због неког изазова или опкладе, истакао је да су једине релеватне информације за њега оне које даје МУП Србије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Да подсетимо, детектив Браца Здравковић на свом каналу Чудне приче на Јутјубу навео је да га је недавно контактирао дечко који зна Матеја и пријатеље с којима се Матеј дружи.

– Он каже да ти момци јесу добри, али и живахни, с обзиром на то да иду у провод у страну земљу. Између осталог, рекао ми је да је то друштво и у Сплиту имало међусобне опкладе да неко може учинити нешто због нечега, у данашње време то се зове ‘изазов’. Овај може прескочити толико, овај може скочити с тог и тог моста – реако је Здравковић и наставио:

– Онда рецимо неки поноћни триатлон, у смислу трчања пар километара, пливање па онда изађе на одређено место и направи стотињак склекова. Можда је овде у питању била триатлон опклада. Можда је младић по наговору свог друштва отрчао километар и по, скочио у Саву и пливао према Готику, а све због опкладе. Ако је то у питању, то зна само његово друштво. И ово је једна од теорија, не моја, него дечка из Сплита који ми је то послао.

Ненад Периш навео је да не коментарише појединачна мишљења и опсервације.

– За мене релеватне информације су само оне службене објављене од стране МУП Србије. Полиција обавља и даље све истражне радње. Нових значајнијих информација, нажалост, нема – рекао је Периш.

Извор: Курир/srbijadanas.com