Регион

МИНИСТАР ПОЛИЦИЈЕ СЕ ОГЛАСИО: Постоје одређена сазнања, породица Периш ће прва сазнати

Потрага се ближи крају?

Министарство унутрашњих послова ће учинити све да пронађе несталог Сплићанина Матеју Периша, поручио је данас министар Александар Вулин и навео да постоје одређена сазнања о нестанку 27-годишњег младића, али да ће коначан исход прва сазнати његова породица.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ако се потврди добро и лоше, прво ће породица сазнати шта год да је, а тек онда јавност. Није то медијска сензација – рекао је Вулин за ТВ Пинк и додао да се неће одустати од потраге.

Он је указао, међутим, да је нестанак младића касно пријављен, али да су све камере проверене и да сви оперативци раде свој посао.

– Оног тренутка када смо добили пријаву, препознали смо колико је то значајно, један млади живот је угрожен – истакао је Вулин.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

Министар је рекао да су оперативци разговарали са младићевим оцем Ненадом Перишем више пута, као и са његовим пријатељима, конобарима, обезбеђењем из клубова, те да жандармерија са својим рониоцима истражује терен.

Додао је да се искључује сукоб унутар клуба и да не жели ништа више од тога да говори.

Нестанак Сплићанина Матеје Периша МУП-у је пријавио његов пријатељ 31. децембра у 18 часова. Периш је дошао у Београд на дочек Нове године.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

Извор: srbijadanas.com