Србија

МЛАДЕН МИЈАТОВИЋ СЕ ХИТНО ОГЛАСИО: На Белој стени уочен леш непознатог мушкарца

Полицији је током дана стигла дојава.

Потрага за Матејем Перишом (27) из Сплита ушла је у 14. дан. Сплићанин је био у београдском клубу „Готик“, а интензивна потрага за њим траје од тада. До сада су се претраживали копно и вода, користили су се специјални полицијски пси трагачи, дронови, термовизијске камере, али младићу ни трага ни гласа.
Како сазнаје новинар ТВ Пинк Младен Мијатовић, у току дана примљена је дојава да је на Белој стени уочен леш непознате особе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Два патролна чамца одмах су одговорила на дојаву и око сат времена вршила претрагу терена.

Како сазнајемо, никакав леш није пронађен и реч је о лажној дојави.

Потрага за Сплићанином биће настављена истим интензитетом, упркос лошим временским условима. Свака информација коју добије МУП Србије, проверава се.

У Србији се и даље сви надају да ће чути вест о пронађеном Матеју и да ће она имати срећан крај.
Подсетимо, сигнал мобилног телефона Матеја Периша (27), несталог младића из Сплита, последњи пут је ухваћен у близини Великог ратног острва, на ушћу Саве у Дунав. Како се верује, телефон је био у Матејовом џепу када је он ушао у ледену Саву код Београда на води, а последњи сигнал је ухваћен око километар и по низводно.

Како је раније објавио МУП, полицијски службеници прегледали су стотине сати материјала, снимака са свих надзорних камера са трасе кретања Периша и околине и на основу њих направили реконструкцију његовог кретања, од тренутка изласка из правца Бетон хале у 1.43 сати до момента силаска у реку Саву, у 1.52 сата после поноћи, одакле му се губи сваки траг.

Извор: Ало