Србија

МЛАДЕН МИЈАТОВИЋ СЕ ХИТНО УКЉУЧИО У ПРОГРАМ: Матеј није у реци, ово се дешава

Потрага за несталим Матејем Перишем настављена је јутрос у 7 сати. Званично, његови пријатељи пријавили су нестанак и од тог момента сви ресурси МУП-а ангажовани су како би младић био пронађен.

Новинар ТВ Пинк Младен Мијатовић вечерас је рекао да је потрага настављена претргаом река.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Данас се претраживао Дунав, од ушћа, низводно уз леву и десну обалу Дунава и радила се претрага преко територије Старог града, Палилуле, Гроцке, па све до Смедерева. Рађена је и претрага уз обалу која обухвата ПУ Панчево, до границе ПУ Смедерево. Матеја није у реци, додао је Мијатовић, као и да су полицајци контролисали приобаље.

Мијатовић је рекао да, уколико се тело човек налази у води, исплива након 15 дана у првом року, уколико се претходно није негде закачило.

Данас је осми дан потраге за Матејем Перишем, момком из Сплита који је нестао у Београду у ноћи између 30. и 31. децембра.

Матеј је у главни град Србије дошао са пријатељима како би прославили дочек Нове године. Током ноћи изашао је из клуба „Готик“, снимљен је како у мајици трчи улицама престонице, зауставља таксисту, а онда му се губи сваки траг.

Извор: Курир.рс / Пинк