Спорт

НАДАЛ НА СТУБУ СРАМА! Шпанци осули дрвље и камење на земљака због Новака! Ово их је разбеснело!

Драма у Аустралији и даље траје! У четвртак се огласио и шпански тенисер Рафаел Надал који је покушао да буде суздржан, али се јасно видело да је против Новака, а то је покренуло лавину коментара.Рафаел Надал никада неће бити оно што је Новак! Србин је увек и без устезања бранио колеге, док шпански тенисер није осудио његово хапшење, тортуру коју доживљава већ трећи дан заредом у нехуманим условим!

И то није све! Он га је чак и критиковао! Његови коментари разочарали су и његове сународнике, који су му до сада пружали велику подршку. На друштвеним мрежама је настао хаос, и то баш у режији Шпанаца! Неки тврде да више неће пратити и да више неће навијати за њега, већ за Новака, који брани слободу и над којим се врши неправда.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ја сам Шпанац, али ме више представља овај други човек на фотографији и поистовећујем се са њим, а не са људима попут тебе, који су сарадници тираније. Знаш чијој се победи надам – написао је један Шпанац уз фотографију Новака Ђоковића у коментару.

– Шта кажеш за ову тенисерку која жели да се вакцинише, али пошто није Фајзером, не може да игра. Лако је ућутати и бити кукавица и допринети дискриминацији. Разочарали сте ме као спортиста и као особа – написао је један шпански навијач уз линк руске тенисерке која не може на Аустралијан опен јер је вакцинисана руском Спутњик В вакцином.

– Уживајте у новцу, јер сте већ изгубили славу и достојанство. Ви сте један од таквих и подржавате људе који кољу децу за новац, због којих гладују целе државе, који руше породичне фирме. Ако их штитиш, штитиш и себе.

– Годинама сам ти се дивио, патио са тобом, бодрио те, остао сам да гледам твоје утакмице и желео сам да будеш најбољи тенисер свих времена. Мислио сам да си комплетна личност, али доказао си да ниси, не заслужујеш да будеш најбољи у историји. Овде престаје моје дивљење према теби – само је један од коментара!

 

 

 

 

 

 

Извор: информер.рс