Спорт

НЕШТО ОЗБИЉНО СЕ ДЕСИЛО: Новак изненада прекинуо тренинг после само пола сата

Фото: Твитер принтскрин

Српски тенисер и актуелни први рекет света, Новак Ђоковић, извучен је на данашњем жребу за предстојећи Аустралијан опен, упркос томе што се не зна да ли ће бити депортован из „земље кенгура“.

Новак је извучен, али је према писању немачких медија прекинуо тренинг после пола сата ударања лоптице! Свега неколико минута након жреба, у коме је Ђоковић извукао сународника Миомира Кецмановића, Новак је изашао да тренира, али се на ужареном бетону Мелбурна није дуго задржао.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Први тенисер света прекинуо је свој тренинг после само пола часа. Наиме, кондициони тренер Марко Паники показао је најбољем на свету нешто на телефону након чега је Новак покупио ствари и отишао, преноси немачки „Билд“.

У тренутку када је Ђоковић напустио свој тренинг пре времена није више било новинара у Арени, пошто им је било дозвољено да погледају 15 минута тренинга српског тенисера.

Пред данашњи жреб све је занимало да ли ће Новак Ђоковић, који је уједно и први носилац, бити у пројектованом жребу што се наравно и догодило. Србин ће у првом колу играти против такође нашег тенисера Миомира Кецмановића.

Занимљиво, жреб је одлучио да ће се Новак Ђоковић и Рафаел Надал састати у полуфиналу Аустралијан опену ако обојица стигну до тог дела, док према пројекцији у четвртфиналу у Мелбурну Новаков противник би био Матео Беретини.

Такође, актуелни шампион би у другој рунди чекао бољег из двобоја између Томија Пола и квалификанта. Потенцијални ривал у трећој рунди је Лоренцо Сонего, у четвртом Гаел Монфис или Александар Бублик, док је касније поменути Италијан на путу ка 21. гренд слем титули.

Извор: sport.blic.rs