Свет

НЕВЕРОВАТНА СЛИЧНОСТ: Нестанак Немца је мистерија годинама, понашао се као Матеј, бежао као поседнут (ВИДЕО)

НЕСТАНАК већ годинама под велом мистерије.

Немац Ларс Митанк је на бизаран начин постао славан – тако што је нестао. Он важи за „најпознатију несталу особу на Јутјубу“ и мистерија његовог нестанка је извор многих дебата.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Рано ујутро 8. јула 2014. године, Ларс Митанк је стигао на аеродром у Бугарској да ухвати лет за Немачку. Изашао је из таксија, покупио своје торбе и ушао у одељење аеродрома за полетања.

На снимцима безбедносих камера се види како је ушао унутра, а онда како је из зграде изјурио напоље без пртљага и отишао што даље од аеродрома као да га неко или нешто јури. Изгледао је престрашено параноично и као да га је нешто запосело. Застао је испред главног улаза на аеродром на секунд, а затим потрчао преко паркинга, попео се преко ограде са бодљикавом жицом и нестао у оближњој шуми.

Од тада га нико никада више није видео. Митанк је у Бугарској био са пет другара и сви су били у касним 20-им годинама. Уживали су у одмору на Црном мору. Његови пријатељи су рекли да нису видели никакве знаке чудног понашања за време одмора, осим оног дана када је требало да лети у Немачку.

Ако се потврди да је на снимакама Матеј Периш, овај случај неодољиво подсећа на нестанак немачког младића Ларса Митанка на одмору у Бугарској 2014. који до данас није пронађен, а који је задњи пут виђен на камерама како наизглед безразложно трчи.

Извор: Nportal