Србија

НЕВИЂЕНО У БЕОГРАДУ! АУТОМ „ПРЕЛЕТЕО“ ОГРАДУ ОД 2 МЕТРА! Колима прешао бандеру, завршио у дворишту и ЗАКУЦАО СЕ У ЗЕМЉУ! (ВИДЕО)

Фото: Твитер принтскрин

Несвакидашња саобраћајна незгода догодила се у ноћи између суботе и недеље у Авалској улици у Железнику када је возач „опела“ шабачких регистарских ознака ударио у бетонску бандеру и потом као да је катапултиран улетео у двориште породичне куће.

Видео овог невероватног удеса освануо је на Фејсбук страници Опел клуб Србија. Судећи према првим незваничним информацијама са лица места, возач се кретао великом брзином и у једном тренутку је изгубио контролу над „опелом“, после чега је налетео на бандеру са електричним инсталацијама коју је извалио из земље. Пошто се бандера од жестоког ударца накривила „опел“ је по њој наставио да се креће по инерцији и преко ограде улетео у двориште, где се бочном десном страном закуцао у земљу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Колико је ударац био јак сведочи крш и лом који су остали на месту удеса. Бетонска бандера је разбијена на комаде, као и ормарић од струје, а покидани су и струјни каблови који су после удеса остали да висе на улици. Из аутомобила је испао акумулатор, а предњи део је потпуно смрскан.

Како сазнајемо, возача „опела“ су извукли кроз предње ветробранско стакло које је изваљено како би се омогућио његов излазак. Трентуно није познато стање возача и да ли је са њим било путника у аутомобилу.

Извор: Курир.рс