Спорт

НЕЗАПАМЋЕНИ СКАНДАЛ! Чувени Енглез прешао све границе: Новака назвао „јадником“, па се подсмевао Дијани Ђоковић

Познати британски водитељ Пирс Морган претходних дана се доста бавио случајем Новака Ђоковића у Аустралији.

Ђоковић је по слетању на аеродром у Мелбурну завршио у емиграционом притвору, након што су му аустралијске власти одузеле визу за боравак у овој земљи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Аустралијанцима је засметало што је Новак ову визу добио на основу прележаног корона вируса а не вакцинације, због чега су покушали да је оспоре али им на крају то није пошло за руком.

Новак је са Федералног суда изашао као победник, па ће му тако бити дозвољен останаку земљи и наступ на Аустралијан опену.

Морган, који однедавно ради као водитељ и колумниста у британском „Сану“, претходних дана се позабавио итуацијом у Млебурну, коментаришући је на друштвеним мрежама.

На констатацију Дијане Ђоковић да је Новак био предмет тортуре Аустралијанаца и њиховог малтретирања, Морган је имао ироничан коментар.

Јадничак, то скоро да делује горе него да је примио једноставну ињекцију за две секунде – написао је Морган.

Он је је затим коментаришући ситуацију око Ђоковића, у неколико наврата потегао питање вакцинације.

-Нико од ових скептика по питању вакцина не делује скептично када дође до лечења. Сваки од мојих невакцинисаних пацијената слепо прихвата да га шприцамо разним лековима када им живот виси о концу“, цитирао је Морган и написао „Тачно ово“.

Он је упитао Новака и због чега се појављивао у јавности након што је добио позитиван тест на коронавирус 16. децембра, а човек који се представља као омражен у британској јавности назвао је ковид скептике „испраним мозговима“.

 

 

 

 

 

 

Извор: Блиц.рс